Hirdetés

Érkeznek az Aorus prémium tápegységei



|

Moduláris kialakítással és 80 Plus Gold plecsnivel érkezik az Aorus P850W és P750W tápegység.

Hirdetés

Megérkeztek a Gigabyte Aorus P850W és P750W tápegységei, vagyis az első modellek a prémium Aorus márkanév alatt. Mindkettő 80 Plus Gold hatásfokkal rendelkezik, csendes működést és moduláris kábelezést ígér. 

Hirdetés

A minimum 90 százalékos energiahatékonysághoz kevesebb hőtermelés és csökkentett zajterhelés társulnak, vagyis a gamereknek kevesebbet kell aggódniuk. 

A 135 milliméteres ventilátort az aktuális hőmérséklet vezérli, és nem mellesleg a légkavaró lekapcsol, ha a terhelés 20 százalék alatti. A ventilátor csapágyazása igen strapabíró, elvileg több mint 50 000 üzemórát is kibír. 

Természetesen a tápegységek minden szokásos védelemmel rendelkeznek, és ha már prémium modellekről van szó, akkor a garancia sem átlagos. Az Aorus P850W és P750W modellekre 10 év garanciát ad a Gigabyte. Mindkettő hamarosan elérhetővé válik a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.