Hirdetés

Erre jó egy Ryzen Threadripper 1950X HEDT és négy Radeon RX Vega 64 LC



|

Az AMD egyik rajongója összerakta a RippinRed 2.0 rendszert, ami még az AMD figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

Az AMD-nek annyira megtetszett az egyik konfiguráció, amit egy nagy rajongója épített, hogy az AMD Ryzen fiókján keresztül külön meg is mutatta a Twitteren. Az AMD szerint ez az egyik leghihetetlenebb konfiguráció, amit valaha láttak. 

Hirdetés

A képeket megnézve rögtön feltűnik, hogy a PC építője rengeteg pénzt és időt áldozott az asztali konfigurációra. 

A Redditen szerencsére részleteket is vannak, konkrétan kiderültek a specifikációk is. A PC-ben összesen négy darab folyadékhűtéses XFX Radeon Vega 64 LC videokártya található, CrossFire technológiával. A processzor egy Ryzen Threadripper 1950X, 16-magos és 32-szálas chip. A HEDT CPU-t 4 GHz-re húzták, és egy Gigabyte Aorus X399 Gaming 7 alaplapba építették be. 

Összesen 32 GB RAM van a PC-ben (Corsair márkájú), ezek 3200 MHz-en működnek. A Samsung 970 EVO SSD 250 GB-os, ezt egy 5 TB-os WD HDD egészíti ki, valamint egy EVGA SuperNova 1600W tápegység. Minderre három darab 24 hüvelykes Dell és egy 38 hüvelykes Acer monitort kötött a gazdája, vagyis igazi hardcore konfiguráció ez, játékra, videoszerkesztésre és akár bányászathoz is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.