Hirdetés

Ettől bármelyik laptop szárnyra kap



|

Az Aorus GTX 1080 Gaming Box Thunderbolt 3 csatlakozón keresztül ad bármelyik géphez egy GeForce GTX 1080 Mini videokártyát.

Hirdetés

A Gigabyte legújabb érdekességei tartozik az Aorus GTX 1080 Gaming Box, amely külső grafikus megoldásként vár arra, hogy bármelyik laptop teljesítményét megemelje. 

Hirdetés

A termék ugyanarra a platformra épít, mint a cég GTX 1070-es Gaming Boxa, azonban ez már az új GeForce GTX 1080 Minire alapoz, amely a világ legkompaktabb verziója. 

A ház egy 80 Plus Gold minősítésű, 450 wattos tápegységgel hajtja meg a videokártyát, a PC-hez pedig a 40 Gbps-os átvitelre alkalmas Thunderbolt 3 porton keresztül csatlakozik. A négy darab 5 Gbps-os USB 3.0 port közül az egyik gyorstöltésre is alkalmas. 

A grafikus vezérlő alapból referenciaértékű órajeleken dolgozik, de a szoftveres OC Mode formájában 1632 és 1771 MHz is elérhető. A GDDR5X memória effektív órajele 10 GHz. A kimenetek tekintetében három DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0, valamint egy dual-link DVI-D akad a hátlapon. A ház RGB-s LED-ekkel van feldobva, amelyek a Gigabyte RGB Fusion szoftverrel vezérelhetőek. A ház ára 750 dollár körül alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.