Hirdetés

Év végén jönnek a Ryzen mobilprocesszorok



|

Alaposan rálicitálnak az előző APU-kra, ráadásul Vega grafikával érkeznek.

Hirdetés

Az AMD sok érdekességet osztott meg a közönséggel a Financial Analyst Day 2017 alkalmából. Az egyik a laptopokba szánt Ryzen processzorokkal kapcsolatos. 

Hirdetés

Mark Papermaster szó szerint azt árulta el, hogy a Ryzen mobile megoldások az év végén jelennek meg. 

Az idei év második felében, vagyis inkább a vége felé hibrid gépekben, ultrahordozható PC-kben és gamertermékekben találkozunk majd ezekkel a processzorokkal. 

Az integrált Zen magok mellett most először Vega grafikus magokat is integrálnak a lapkára, tehát nagyon érdekes APU-kra számíthatunk. 

Az új processzorok CPU-teljesítményben 50 százalékkal, GPU-teljesítményben 40 százalékkal licitálnak majd rá a hetedik-generációs APU-kra, illetve 50 százalékkal takarékosabbak is lesznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.