Hirdetés

Extrém tápokkal állt elő az Enermax



|

80 Plus Titanium hitelesítést érdemeltek ki a gyártó 750 és 800 wattos MaxTytan tápegységei.

Hirdetés

Bemutatkoztak az Enermax legújabb tápegységei - a gyártó felhozatalában ezek az elsők, amelyek már 80 Plus Titanium hitelesítést érdemeltek ki. 

Hirdetés

A MaxTytan PSU-k 750 és 800 wattos teljesítménnyel érkeznek, és megkapták a DFRTM öntisztító technológiát, valamint a D.F. kapcsolót. Ennek segítségével a felhasználók maguk aktiválhatják a takarítást, akár működés közben is. 

Mit jelent ez a technológia? A tápegység ventilátora ellentétes irányba kezd el forogni, ezzel pedig jelentősen csökkenti a por mennyiségét, amely idővel összegyűlne. A felhasználók a külön gombbal a takarítást bármikor elvégezhetik. 

A teljesen moduláris tápegység egyébként 55 százalékos terhelés alatt passzív hűtéssel üzemel, a kábelek pedig prémium, SLEEMAX harisnyázást kaptak. 

50 százalékos terhelés mellett az új MaxTytan tápok több mint 94 százalékos hatásfokra képesek. Az 55 százalékos terhelési szint elérésre után természetesen a ventilátor fordulatszámát a táp magának szabályozza, a hőmérsékleteknek megfelelően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.