Hirdetés

Ez a DDR4-es memória az összes többinél jobban világít



|

Megérkezett az ADATA XPG SPECTRIX D60G DDR4-es memória, hatalmas világítós felülettel.

Hirdetés

Az ADATA előállt a legújabb memóriamoduljával, az XPG SPECTRIX D60G-vel. A DDR4-es memória egyedi RGB-s világítást használ, és azért nagyon különleges, mert nincs még egy hasonló memóriamodul a piacon, ami ekkora felületen világítana. 

Hirdetés

3200 MHz-es és akár 4133 MHz-es modul is létezik belőle, az Intel XMP 2.0 természetesen támogatott a könnyebb tuning érdekében. A különlegességet viszont az RGB-s világít jelenti, a modul felületének 60 százaléka világít ugyanis, ez rekord. A még látványosabb hatás érdekében többszínű, folyamszerű effekt dobja fel a hangulatot. 

A világítási effektek persze programozhatóak is, vannak minták, pulzálási sebesség, fényintenzitás, stb. A beállítást az XPG RGB Sync app segíti, de meglévő RGB-vezérlő szoftverrel is elvégezhetőek a módosítások. 

A fém hűtőbordát modulhoz nagyfokú strapabíróságot és időtállóságot ígér az ADATA. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.