Hirdetés

Ez a gépház kijelzőnek használja az előlapját



|

Az In Win 307 egy RGB-s, ATX-es ház, és szinte bármit képes megjeleníteni az előlapon, amit a tulajdonosa szeretne.

Hirdetés

Az In Win 307-es számítógépházára még a Computexen kapták fel sokan a fejüket. A gépház előlapi panelje ugyanis 144 RGB-s LED-et rejt, amelyek úgy vannak programozva, hogy kijelzőként működjenek. A GLOW alkalmazással a felhasználó maga festheti meg a megjeleníteni kívánt képet, de interaktív funkciók is akadnak persze. 

Hirdetés

Az In Win midi tornya most végre megjelent a piacon. Akár 35 centiméter hosszú videokártyát és 16 centiméter magas processzorhűtőt is befogad. A függőleges osztású házban felül található a tápegység. 

A ház a vízhűtéses rendszerekre is fel van készítve, hátul pedig egy 120 milliméteres légkavaró segíti a szellőzést. Két-két 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtó is befér az 501 x 238 x 537 milliméteres acél házba, aminek az ára még ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.