Hirdetés

Ez a ház passzívan hűt egy Core i7-8700K-t és egy GeForce GTX 1080-at



|

429 euróért lehet majd hazavinni a MonsterLabo különleges The First számítógépházát, amelyből csak kevés készül.

Hirdetés

A MonsterLabo The First számítógépháza eredetileg még a Computexen mutatkozott be, és már akkor meglepte a passzív hűtés szerelmeseit. A végső verzió kicsit azért eltér az eredetileg bemutatott megoldástól. Két különböző kiadás jelenik meg végül a piacon. 

Hirdetés

A B.1-ből csak 100 darab fekete készül, és december 15-én válik elérhetővé. A B.2-ből fekete és fehér is lesz, összesen 300 darab - ezek 2019 elején lesznek vihetőek. A The First vételára 429 euró. 

A MonsterLabo ígérete szerint a gépház képes passzívan hűteni egy csúcskategóriás konfigurációt is, amiben Core i7-8700K processzor (95 W TDP) és NVIDIA GeForce GTX 1080 videokártya (180 W TDP) található. A házat egy 140 milliméteres Noctua NT-A14 légkavaró szellőzteti. A ház 205 x 215 x 420 milliméteres és 7 kilogrammos. 

A 2,7 kilogrammos hűtőborda 21 alumínium lamellával és 12 darab 6 milliméteres hőcsővel dolgozik. Mini-ITX-es alaplap és 270 milliméter hosszú videokártya is befér a gépházba, ami egyébként moduláris, és kezeli az ATX, SFX, SFX-L tápegységeket is. Az RGB-s világításról viszont le kell mondani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.