Hirdetés

Ez a monitor konzolos esportolóknak készült



|

A BenQ ZOWIE RL2755T monitort több másik modell kíséri, és mind tökéletes választás a PlayStation 4-hez.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy elkezdődött a konzolokhoz optimalizált monitorok kora. A konzolokon játszó esportolók elvégre nem cipelhetik a nagy tévéket a helyi LAN-partikra. A BenQ igyekszik segíteni. 

Hirdetés

A ZOWIE RL2755T egy olyan BenQ monitor, amihez a Sony hivatalos licencet is mellékelt: a kijelző tökéletes választás a PlayStation 4-hez. A 27 hüvelykes megjelenítő TN-panelre épít, 1920 x 1080-as felbontással, 1 milliszekundumos (GTG) válaszidővel és 75 Hz-es képfrissítéssel.

A ZOWIE RL széria összesen öt modell kínál: az RL2455, az RL2455T, az RL2460, az RL2755 és az RL2755T mind tökéletes a PlayStation 4-hez. 

A BenQ vékony kerettel, alacsony válaszidővel, villódzásmentes háttérvilágítással, dinamikus színkezeléssel és Black eQualizer technológiával (a sötét részeket felturbózza a kijelző) igyekszik vonzóbbá tenni az ajánlatait. A talp magassága is állítható, bemenetek tekintetében pedig két HDMI és egy DVI port áll a játékosok rendelkezésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.