Hirdetés

Ez a processzorhűtő 320 wattos terhelést is kibír



|

A Thermalright Silver Arrow TR4-es hűtője akár a 32-magos Threadripper II processzorral is megbirkózik.

Hirdetés

A Thermalright újabb variánst mutatott be a Silver Arrow processzorhűtőjéből. A torony típusú hűtő az AMD TR4-es foglalatához készült, kifejezetten Ryzen Threadripper processzorokhoz. 

Hirdetés

A hűtő akár 320 wattos terhelést is kibír, vagyis akár a közelgő, 250 wattos fogyasztású 24- és 32-magos Threadripper II processzorokkal is boldogul. 

A neve ellenére a mostani modell nem hasonlít a szériatársaira. Ez kategóriája legnagyobbja, megnövelt nikkelezett réz talppal, amiből nyolc darab 6 milliméter vastag hőcső ágazik szét. 

A hűtőbordák között egy 140 milliméteres ventilátor található, ami 600 és 2500 RPM között tud dolgozni, óránként 53,3 - 220,9 köbméter levegőt szállítva, 21-45 dBA zajszint mellett. A 155 x 103 x 163 milliméteres, 1050 grammos Silver Arrow TR4 hűtő mellé gond nélkül betehetőek a memóriák, de elfér két további légkavaró is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.