Hirdetés

Ezek a tápok bármelyik csúcs-PC-hez jók



|

A Core X- és a Threadripper-alapú HEDT konfigurációkat is kiszolgálják a SilverStone új tápegységei.

Hirdetés

A SilverStone bemutatta az eddigi legjobb tápegységeit, amelyek a Strider Titanium sorozatban indulnak, és a legerősebb konfigurációkat összeállító gamereket is kiszolgálják. 

Hirdetés

Az 1100, 1300 és 1500 wattos tápokkal a tuning sem akadály, ráadásul mindegyik PSU 80 Plus Titanium minősítést kapott. 

A tápok teljesen moduláris kábelezéssel bírnak, és az Intel Core X, valamint az AMD Threadripper processzorokra építő HEDT konfigurációkat is kiszolgálják, méghozzá 3-vagy 4-utas multi-GPU-s felállásban is. 

Mindegyik modellen két 8-tűs EPS csatlakozó van, az Intel X299-es és az AMD X399-es lapkakészletű alaplapok két EPS-bemenettel is használhatóak. 

A tápok egy +12 voltos ággal rendelkeznek, az aktív PFC mellett minden szokásos védelmi mechanizmus is adott. Az újdonságok hossza 180 milliméter, tehát a szokásos 220 milliméternél mind kompaktabb. Mindegyiken nyolc darab 6+2-tűs PCIe csatlakozó, hat 4-tűs Molex csatlakozó és akár tizenhat SATA csatlakozó található. 

A 135 milliméteres ventilátor 20 százalékos terhelés alatt nem kapcsol be, ezzel csökkentve a zajt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.