Hirdetés

Ezek lesznek az Intel 6-magos processzorai?



|

Elvileg kiszivárgott, hogy milyen 6-magos processzorokat kínál majd a Coffee Lake sorozat.

Hirdetés

Az Intel többek között a 6-magos Coffee Lake processzoraival venné fel a harcot az AMD Ryzen CPU-kkal. A legutóbbi szivárgás során három eltérő 6-magos modellről érkezett hír. 

Hirdetés

A korábbi, CPU-Z-s szivárgás az Intel Core i7-8700K-ról érkezett, akkor ennek 3,5 GHz-es alap és 4,3 GHz-es boost melletti órajele volt, 80 wattos fogyasztás mellett. A mostani szivárgás már 3,7 és 4 GHz-es órajeleket említ, de 2-magos és 1-magos működés mellett 4,2 és 4,3 GHz-ig emelkedik az órajel, 95 wattos fogyasztás mellett. 

A második, egyelőre ismeretlen kódnevű 6-magos CPU szintén 95 wattot fogyaszt, az órajele viszont 3,2 vagy 3,4 GHz lehet, 2-magos terheléssel 3,6 GHz. Ez és az előző korlátlan szorzóval rendelkeznek majd. 

A harmadik, 65 wattos modell 3,1 GHz-es órajelen dolgozik, 4 és 6 maggal 3,9 GHz-en ketyeg. 2- és 1-magos terhelés mellett 4,1 és 4,2 GHz-re is képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.