Hirdetés

Ezeket az új kütyüket fogjuk nyúzni 2022-ben



|

Nincs a kezünkben varázsgömb, de azt azért már nagyjából tudni lehet, miken fogunk játszani 2022-ben.

Hirdetés

Az év eleje (és az előző év vége) mindig a toplisták időszaka, ebbe a tematikába illeszkedik be az alábbi videónk is, melyben a 2022-es esztendő gaming hardver újdonságait gyűjtöttük össze egy kis tech csokorba. 

Akad itt minden, ami csak a játékosok pulzusszámát megemelheti: hordozható gaming PC-k, VR-headsetek, CPU-k és GPU-k, no meg persze retró csodák, hiszen a nosztalgia továbbra is hasít megállíthatatlanul.

Hirdetés

Ti milyen 2022-es tech újdonságot vártok a legjobban? Írjátok meg lent, a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.