Hirdetés

Ezt a gamer PC-t még úgy is elfogadnánk, hogy semmilyen játék nem fut rajta



|

Játszani ugyan nem lehet rajta, de biztosan ez az egyetlen gépház, aminek az oldalüvege könnyedén újraépíthető.

Hirdetés

Szuper látni, mikor egy elhivatott gamer új vagy szokatlan köntösbe bújtat valamilyen hardvert. A múltban erre már számtalan példát láttunk, itt van például a hordozható PlayStation 2, ami natívan futtatja a konzol játékait, vagy ez az RC kamionba költöztetett, RTX 2060-nal szerelt gamer PC, amin még egy mini kijelző is helyet kapott.

Most egy hasonló gyöngyszemet mutatunk nektek, ez esetben van azonban egy kis csavar.

Hirdetés

Egy lelkes LEGO-rajongó és egy PC-s játékos szerencsés keveréke a Stjernele névre hallgató Reddit felhasználó, aki a kedvenc építőelemeiből egy káprázatosan részletes számítógépet épített. Ebben az esetben viszont nem egy funkcionáló gépházról van szó, itt tényleg minden LEGO-ból van.

A build egy igazán erős specifikációt rejtene, ha igaziak lennének a belsejében található hardverek. A vízhűtő blokk alatt minden bizonnyal egy erős proci figyel, a GPU méretéből kiindulva pedig egy RTX 30-as kártya a modell. A ház hűtése is alapos, elől mesh anyag gondoskodik a jó szellőzésről, miközben hátul egy ventilátor szívja kifele a meleg levegőt.

Az egyetlen hiányosság, hogy a processzorhűtőn nincsenek csövek, de ettől talán el tudunk tekinteni annak fényében, hogy az építő még a memóriamoduloknak is kiemelt figyelmet szentelt. Az RGB ramok dual channel üzemmódnak megfelelően vannak megépítve.

A gépház legjobb funkciója, hogy amennyiben véletlenül leejtené az üveg oldallapot az építő, azt percek alatt újra összerakhatja. Ha nem enyhül a chiphiány, elképzelhető, hogy mindannyiunknak ez lesz a legegyszerűbb mód, hogy hozzájussunk valamihez, ami legalább hasonlít egy videokártyára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.