Hirdetés

Ezt a kütyüt neked találták ki, ha retrórajongó vagy



|

A Micro Arcade eszközök bankkártya méretűek, de van színes LCD-képernyőjük, illetve D-pad és két gomb is van rajtuk.

Hirdetés

A kézi játékgépek mellett mostanában egyre kedveltebbek az egészen apró megoldások is. Néhány éve az Arduboy Kickstarter-kampánya volt a kategória nagy érdekessége, a fejlesztő pedig piacra is dobott egy Tetris MicroCardot. Ezen a bankkártya méretű eszközön persze csak Tetrist lehetett játszani. 

Hirdetés

A fejlesztő most azonban továbblicencelte a MicroCard technológiáját a Super Impulse-nak, amely egy egész szériát ad ki a bankkártya méretű kütyükből. Ezek darabja 20-25 dollár lesz, valamikor idén érkeznek. 

A Micro Arcade nevű eszközök apró méretük ellenére színes LCD-kijelzőt, D-padet és két gombot is kínálnak. A rendszer microUSB-s kábelen keresztül tölthető fel. Persze az egész valamivel vastagabb, mint egy sima bankkártya, de kis trükközéssel egy pénztárcába is befér. 

A Super Impulse a New York Toy Fairen élőben is megmutatja az újdonságokat, amelyekből legalább hét modell lesz az alábbi játékokkal: Pac-Man, Space Invaders, Frogger, Galaga, Galaxian, Rally X, Atari (Missile Command, Centipede). Egy játékért a 25 dollár kicsit soknak hangzik, de a jó hír, hogy ezeket gyakran lehet újrajátszani anélkül, hogy megunnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.