Hirdetés

Ezt a PC-t nem víz, hanem Jägermeister hűti



|

Láttunk már néhány érdekes egyedi megoldást, de ez szinte mindenen túltesz. Otthon viszont senki ne próbálja ki!

Hirdetés

A PC építéssel foglalkozó YouTube csatornáknak elég nehéz éve volt, hiszen sok alkatrész szinte teljesen elérhetetlenné vált, és még ha ők maguk hozzá is tudtak jutni az elemekhez, a nézőik nagy része megelégelte, hogy minden héten másik RTX 3080 kerül be a gépházba, miközben ők hónapok óta várnak arra, hogy hozzájussanak bármilyen kártyához, amit ebben az évtizedben gyártottak.

Hirdetés

Így hát többen elég vad ötleteket is megpróbáltak megvalósítani. A Bitwit csatorna házigazdája, Kyle Hansen például a Jägermeister támogatásával épített egy olyan PC-t, melynek szinte mindenét vízjägerhűtés borítja. Bár az egyébként -18 fokos ital már a rendszer feltöltése alatt átmelegedett, így is jól teljesített a teszten. Ugyanakkor ahogy azt Kyle is elmondja a videóban, senki ne töltse fel hosszú távon alkohollal a rendszerét, mert az rengeteg problémához vezethet.

Hogy miért nagyon veszélyes nem oda való folyadékokkal feltölteni egy hűtőblokkot, azt ez a videó remekül szemlélteti:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.