Hirdetés

Ezt tudja a GeForce GTX 1070 Ti a 3DMarkban



|

Előkerültek az új NVIDIA kártya mérési eredményei, így a Radeon RX Vega 56-hoz is könnyebb lett viszonyítani.

Hirdetés

Az NVIDIA a GeForce GTX 1070 és GeForce GTX 1080 videokártyáját egyaránt a TSMC 16 nm-es FinFET technológiájára építette. A GTX 1070 azért lett nagy siker a kezdetekben, mert a gamerek számára takarékosabb, ám erős választást jelentett. 

Hirdetés

Idén az NVIDIA már frissítette a drágább modellt, a GeForce GTX 1080 Ti elsősorban a legjobbat kereső gamereknek készült. 

Régóta hallunk már róla, hogy a másik videokártya is kap egy utódot, aminek a neve GeForce GTX 1070 Ti lesz. Legutóbb a Gigabyte egyedi tervezésű megoldását láthattuk néhány renderelt képen. 

Most a 3DMarkban mért benchmark-eredmények is előkerültek, egészen pontosan a Fire Strike Extreme és a Time Spy pontszámai. 

A jelentések szerint a GeForce GTX 1070 Ti egyáltalán nem lesz tuningbarát, ugyanakkor a mostani számok azt mutatják, hogy megéri majd ilyet tenni egy gamergépbe. 

A Time Spy méréseken a GTX 1070 Ti legyőzte az AMD Radeon RX Vega 56-ot, és a Fire Strike-ban sincs miért szégyenkeznie. Mivel közelít a bemutató, még több szivárgásra számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.