Hirdetés

Ezt tudja a Razer okostelefonja?



|

Állítólag 1440p-s kijelző, 8 GB RAM és Snapdragon 835-ös lapka jellemzi majd a Razer nagy dobását.

Hirdetés

A Razer minden jel szerint november 1-jén mutatja be az első okostelefonját, amelyet értelemszerűen gamereknek szán. Nem kellett azonban sokat várnunk arra, hogy hála a GFXBench adatbázisának máris előkerüljön néhány adat. 

Hirdetés

A Razer Phone néven felbukkant modell értelemszerűen nem biztos, hogy tényleg a Razer terméke volt, de a specifikációk alapján hihetőnek tűnik, hogy mégis. Elvégre egy ilyen mobilba sok RAM, erős processzor és nagy tárhely kell. 

Az adatok alapján a készülék 2560 x 1440-es kijelzőt kap, 2,4 GHz-es Qualcomm ARMv8-as processzorral és Adreno 540-es grafikával - vagyis minden bizonnyal a Snapdragon 835-ös chipről van szó. Mindezt 8 GB RAM és 64 GB tárhely kísérné. 

A kamerák elvileg 8 és 12 megapixelesek, a 4K-s videók felvétele szintén megoldott. 

A mostani szivárgások persze semmit nem mondanak a dizájnról, az extrákról vagy az árakról, de mindez szerencsére bő két hét múlva kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.