Hirdetés

Ezt tudja a Subor Z+ konzol-PC



|

Előkerültek a Subor Z+ konzol-PC hibrid mérési eredményei: a gépben az AMD Fenghuang lapkája dolgozik.

Hirdetés

A Zhongshan Subor egy ideje már bejelentette, hogy egy érdekes konzol-PC hibridet szeretne piacra dobni, Subor Z+ néven. A gép legérdekesebb része az AMD egyedi chipje, a Fenghuang. 

Hirdetés

A Fenghuang SoC a Zen architektúrára épül, nem pedig a Jaguarra, amit az olyan konzolokban használtak, mint az Xbox One X vagy a PS4 Pro. Ez a chip 4 processzormagos és 8 szálat kínál, 3 GHz-es órajellel. A Vega-alapú GPU 24 számítási egységgel dolgozik, 1300 MHz-en, 8 GB GDDR5-ös memóriával. Mindezt 128 GB-os SSD és 1 TB-os HDD egészíti ki. 

Az előzetes teszteknek hála az is kiderült, hogy a Subor Z+ több windowsos játékot is képes 60 fps fölötti értékkel futtatni. Grafikus teljesítményben valahol a Radeon RX 570 és a GeForce GTX 1060 közé esik a gép. A FireStrike Extreme és a Time Spy pontszáma 486 és 3288 volt, a Cinebench 110/581-et mért. A Tomb Raiderben és a PUBG-ben 74,81 és 50-55 fps-t mértek. 

Az egyedi Windowsnak hála a Subor Z+ konzol módban is tud működni a PC-s mód mellett. Elvileg a Windows 10 IoT Enterprise-t használja majd, vagyis funkciókban korlátozott lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.