Hirdetés

Ezt tudja az AORUS GeForce GTX 1080 Ti 11G



|

A Gigabyte elárulta, hogy mit tud az új videokártyája.

Hirdetés

A Gigabyte felfedte a legújabb videokártyájának a specifikációit. Az új GeForce GTX 1080 Ti valójában az AORUS márkanév alatt jelenik majd meg a boltokban. 

Hirdetés

A videokártyára a Gigabyte Windforce hűtőegysége került, ami három slotot foglal el, és három darab 100 milliméteres légkavarót használ. Van RGB-s világítás is a hűtőn, ami 16,8 millió színt tud. 

A ventilátorokat közvetlen érintkezésű réz talp, 6 hőcső és hátlap segíti a munkában. A Gigabyte az extrém tuningosok igényeit szolgálná ki a videokártyával. 

A grafikus vezérlő OC módban 1594 és 1708 MHz-es (utóbbi boost mellett) órajeleken dolgozik, Gaming módban 1569 és 1683 MHz-en operál. 

Elöl egy HDMI portot tartogat a kártya, hátul azonban két HDMI van (VR-linkhez), valamint három DisplayPort és egy DVI. Az újdonság április közepén kerülhet a boltokba. 

Az AORUS GTX 1080 Ti Xtreme Edition még tovább emeli a tétet és az órajeleket: OC müdban 1632 és 1746 MHz az órajel, Gaming módban 1607 és 1721 MHz. 

A kártyák ára 719 és 749 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.