Hirdetés

Ezzel készül az X299-re a G.Skill



|

Villámgyors DDR4-4400-as memóriacsomagot villantott a G.Skill.

Hirdetés

A G.Skill mindig szeret a gamerek figyelmének a középpontjában lenni, ezért újra és újra villámgyors DDR4-es memóriákat dob piacra. Az Intel Core X processzorokra és az X299-es lapkakészlettel szerelt alaplapokra is felkészült most a gyártó. 

Hirdetés

Az új memóriacsomagokat 8 Gb-es Samsung chipekkel látták el, és persze a Trident Z sorozatban jelennek meg. 

Mivel az Intel Core X CPU-k és az X299-es alaplapok tuningban sokat ígérnek, ezért a G.Skill is: a DDR4-4400-as memóriakit CL19-19-19-39-es időzítéssel dolgozik, 2 x 8 GB-os kapacitásban. Ez a Kaby Lake-X processzorokhoz készült, a Trident Z RGB és a Trident Z Black sorozatokban egyaránt felbukkan.

Ez a leggyorsabb 4400 MHz-es, kétcsatornás kit, de akadnak új, négycsatornás csomagok is, például DDR4-4200-as, CL19-19-19-39-es időzítéssel, 8 x 8 GB kapacitással. Akár Core i9-es CPU mellett is a maximumot lehet kihozni egy PC-ből ezekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.