Hirdetés

Fehérbe öltözött a Gigabyte GeForce RTX 2070 Gaming OC White



|

Természetesen az órajeleket is megemelték, nem csak a dizájnt és a hűtést variálták meg a Gigabyte mérnökei.

Hirdetés

A Gigabyte immáron a harmadik GeForce RTX 20-szériás videokártyáját öltöztette teljesen fehér külsőbe. Megérkezett a Gigabyte GeForce RTX 2070 Gaming OC White (GV-N2070GAMINGOC WHITE-8GC). 

Hirdetés

A grafikus vezérlő alapvetően az RTX 2060 Gaming OC Pro White és az RTX 2070 Gaming OC Pro White modelleket követi. Értelemszerűen a fehér hűtőborítás a legfeltűnőbb, illetve az ehhez passzoló fém hátlap. A három darab, egyenként 90 milliméteres ventilátor meglehetősen kontrasztosan emelkedik ki a matt fekete lapátokkal. A PCB pedig szintén fekete, hűen az eredeti Gaming OC szériához. 

Az új videokártya gyári tuningot is kínál természetesen. A boost melletti 1620 MHz-es eredeti órajelet 1725 MHz-re emelték a Gigabyte mérnökei. A GDDR6-os memória effektív órajele 14 Gbps. A hűtőegység passzív módra is át tud kapcsolni, a kártya az energiát egy 8-tűs és egy 6-tűs PCIe csatlakozóból szerzi. Kimenetek tekintetében három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b és egy USB-C VirtualLink van. A 12 nm-es TU106-os chip 2304 CUDA magot kínál, 288 tensor maggal, 36 RT maggal, 144 TMU-val, 64 ROP-egységgel és 256 bites memóriabusszal, 8 GB memóriával. A Gigabyte 4 év garanciát ad a kártyára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.