Hirdetés

Fehérben is van már GeForce GTX 1070 Ti



|

Tetszetős külsővel és persze némi RGB-s világítással érkezett a KFA2 GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR White.

Hirdetés

A GALAX Európában a KFA2 márkával van jelen, és most piacra dobta a GeForce GTX 1070 Ti EX-SNPR White videokártyáját. Ez rálicitál a GTX 1070 Ti EX kártyára, és a hűtőegység borítását, a ventilátorokat és a légkavarók világítását, valamint a hátlapot mind fehérben tálalja. Persze azért alul van némi RGB-s világítás is. 

Hirdetés

A kártya a referenciaértékekre alapoz, vagyis a GPU órajele 1607 MHz, boost mellett 1683 MHz. A GDDR5-ös memória effektív órajele 8 GHz. Az energiát egy 6-tűs és egy 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja. 

A hűtőegység egyébként egyedi tervezésű, és egy pár 100 milliméteres ventilátor gondoskodik a megfelelő szellőzésről az alumínium borda fölött. A légkavarók kikapcsolnak, ha a kártya tétlen állapotban van. 

A kimenetek között akad három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0 és egy DVI-D. 

Maga a GP104-es lapka 2432 CUDA maggal dolgozik, és 152 TMU-val, 64 ROP-egységgel rendelkezik. A 256 bites memóriabusz 8 GB memóriát kezel. A kártya vételára 479 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.