Hirdetés

Fekete Özvegy témájú gaming széket dobott piacra az AndaSeat



|

Az új modell már előrendelhető, a legkorábbi kiszállításra idén októberben lehet számítani.

Hirdetés

Az AndaSeat már évek óta együtt dolgozik a Disney-vel, hogy a Marvel univerzum szuperhőseinek témáit használva gyártson prémium gamer székeket. A kollekció legújabb darabja Amerika Kapitány, Vasember, Pókember és a Hangya után a Fekete Özvegy, akinek nemrégiben debütált a saját filmje a mozikban és a Disney+-on.

A Fekete Özvegy modell két különböző dizájnját a karakter fekete és fehér öltözékei inspirálták, és a gyártó természetesen az apróbb részletekre is különös figyelmet szentelt.

Hirdetés

A gamer szék a gyártó legmodernebb technológiát felhasználva készült, akár 170 kg-os terhelést is elbír. A háttámla 90 és 160 fokos dőlésszögek között mozgatható, a hidraulikával pedig a szék magassága és a kartámaszok is állítgathatók. 

A Fekete Özvegy modellt az AndaSeat egyik legnépszerűbb terméke, a Dark Demon Design alapján tervezték, a prémium PVC bőrrel készült ülés roppant tartós, és megfelelően kitámasztja a hátat hosszabb távon is. 

A szék már előrendelhető az AndaSeat hivatalos weboldalán keresztül, jelenleg kedvezményes 450 dolláros (kb. 135 ezer forintos) áron. A kiszállítást október 30-án kezdi a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.