Hirdetés

Felbukkant egy furcsa, gamereknek való tablet



|

A Vastking G800 olyan, mintha a Nintendo Switch-et egy windowsos táblagéppel keresztezték volna.

Hirdetés

A kínai Vastking egy érdekes új táblagépet mutatott. 8 hüvelykes full HD-s kijelzővel van dolgunk, ami alatt Intel Apollo Lake CPU és maximum 6 GB RAM dolgozik, Windows rendszerrel. A tablet oldalán pedig levehető kontrollerek vannak, amiknek hála éppen olyan a Vastking G800, mint a Nintendo Switch. 

Hirdetés

A tabletet egyelőre nem lehet megvenni, csak prototípus létezik belőle - a gyártó partnert keres a piaci bevezetéshez. 

A tablet a jobb és bal oldalon kínálja a kontrollereket, amik vezeték nélküli gamepadként is bevethetőek, WiFi-n keresztül. 

Az 1920 x 1080-as IPS kijelző alatt egyébként 4-magos Pentium N4200-as processzor van, 2-6 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. Szükség esetén egy gyorsabb és nagyobb SSD is befér a Windows 10-es gépbe. 

A tableten akad USB-C és USB 3.0 port, microHDMI, jackcsatlakozó, 802.11n-es WiFi, Bluetooth, 2 megapixeles előlapi kamera és egy 4 órás üzemidőt ígérő, 3400 mAh-s akku. 

A Vastking újdonságának konkrét ára még nincs, de az 1000 darabot rendelő ügyfelek (kereskedők) elvileg 300 dollárért kapnának egyet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.