Hirdetés

Feledékeny gamerek álma lehet az MSI új monitora



|

A monitor elején található LED-ek segítségével különböző értesítésekre, vagy játékbeli képességek újratöltődésére hívhatjuk fel a figyelmet.

Hirdetés

A Razer Chroma billentyűzetek néhány éve már piacon vannak, a játékosok pedig bőszen programozgatják is őket, hogy minden egyes billentyű úgy világítson, ahogy ők szeretnék. De nem mindenki akar lenézni a billentyűzetre.

Hirdetés

Ezzel szemben a monitoron viszonylag könnyen észrevesszük a különböző színes fényeket. Legalábbis erre játszik rá az MSI legújabb perifériája, amely a Steelseries GameSense technológiáját használja. Ez lehetővé teszi, hogy a monitor elején található ledeket beprogramozzuk, így felvillanthatjuk őket akkor, amikor egy játékban lejár egy fontos képesség újratöltési ideje, vagy amikor egy alkalmazás, például a Discord értesítést küld. Streamereknek például kifejezetten hasznos lehet egy ilyen kiegészítő, ha a színeken azt is figyelemmel tudják követni, hogy le vannak-e némítva épp.

Az OptiX MPG27C és MPG27CQ monitorok 27 hüvelykes képátlóval, hajlított panellel és 144Hz-es képfrissítési rátával érkeznek. Előbbi 1080p, míg utóbbi 1440p felbontásra képes. A megjelenési dátumot és az árat egyelőre nem jelentette be a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.