Hirdetés

Felkészült a billentyűzetre és az egérre az Xbox



|

A Fortnite és a Warframe mellett több más játék is támogatja majd az Xboxon a billentyűzettel és az egérrel történő használatot.

Hirdetés

A Microsoft még szeptemberben jelentette be, hogy az Xbox One az egér és a billentyűzet használatát is támogatja majd. A támogatás a héten érkezik, november 14-től érhető el. Billentyűzettel és egérrel 14 játék lesz használható az Xbox One-on. 

Hirdetés

A startnál a legnagyobb név a Fortnite és a Warframe. A 14 játékból ugyanakkor eleinte csak 7 támogatja majd az egeret és a billentyűzetet. Ez a hét a következő: Fortnite, Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder, X-Morph Defense. 

A későbbiekben ezek a játékok is támogatják majd a perifériákat a konzolon: Children of Morta, DayZ, Minion Master, Moonlighter, Vigor, Warface, Wargroove. 

A támogatás megléte az Xbox One-játékoknál mindig a fejlesztőkön múlik majd. A Fortnite esetében például kizárólag egyforma eszközt használó játékosokat párosítanak majd össze, hogy a játékmenet kiegyensúlyozott maradjon. 

Eközben a Razer hamarosan bemutatja a Microsofttal közös munkában készülő első, vezeték nélküli mechanikus billentyűzetét és egerét, ami kifejezetten az Xboxhoz készült. Erre az új csomagra a januári CES-en számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.