Hirdetés

Fellélegezhetünk, hamarosan itt a Corsair 192 GB-os DDR5 memóriakitje



|

Az extrém igényeket is kiszolgálják a 48 GB-os és 96 GB-os kivitelben is érkező Vengeance memóriakészletek.

Hirdetés

A DDR5-ös korszak csupán 2021-ben vette kezdetét a 12. generációs Intel-processzorokkal és az első, kompatibilis Z690-es alaplapokkal, így sokak számára még mindig csak a katalógusok csábító konfigurációiban létezik az aktuális csúcstechnológia.

A különféle gyártók ugyanakkor már szügyig taposnak az új generációs szabványban, a Corsair pedig most tovább emeli a tétet, és hatalmas kapacitású DDR5-ös memóriakészletekkel bővíti a piacon elérhető kínálatot.

Hirdetés

A frissen bejelentett Corsair Vengeance DDR5 kitek 2X24 GB-os, 2X48GB-os és 4X48 GB-os konstrukciókban érkeznek. A legizmosabb variáns tehát összesen 192 GB-nyi DDR5 RAM-ot kínál a vásárlóknak, aki pedig a látványra is ad, beépített RGB világítással is megvásárolhatja a felsorolt készleteket.

A Corsair nem meglepő módon kifejezetten nagy terheléssel járó feladatokhoz, például 8K-s videók szerkesztéséhez és mesterséges intelligenciával végzett műveletekhez ajánlja az UDIMM modulokat. A Vengeance-sorozat 2X24 GB-os és 2X48 GB-os képviselői már rendelhetők a gyártó webshopján és a viszonteladóknál, kiviteltől függően 195-390 dolláros (70-140 ezer forintos) áron, a 4X48 GB-os csúcskivitel viszont csak március 6-án érkezik, az árcédulájáról pedig még nem adott tájékoztatást a Corsair.

Te már váltottál a DDR5-ös memóriákra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.