Hirdetés

Felpörgetheti a PC-s hardverek eladásait a Microsoft Flight Simulator



|

A Microsoft Flight Simulator rendszerkövetelményei a leglelkesebb játékosokat a hardverek frissítésére ösztönzik.

Hirdetés

A JPR elemzőinek becslései szerint az új, 2020-as,Microsoft Flight Simulator nagyon jövedelmező lesz a PC-s hardveripar számára, ugyanis ennek a szektornak 2,6 milliárd dolláros bevételt generálhat. A formálisan augusztus 18-án elstartolt Flight Simulator az egyik legkifinomultabb repülési szimulátor és játék a szakemberek szerint, és azt is mondják, hogy éppen emiatt a PC-s játékosok hajlandóak lesznek új processzort, videokártyát és monitort, kiegészítőket vásárolni, csak hogy átélhessék az élményt. 

Hirdetés

A Microsoft 2,27 milliót akar eladni a Flight Simulatorból, és ha mindegyik felhasználó átlag 1100 dollárt költ új hardverre, hogy a játékot futtathassa, akkor jön ki a JPR iránymutatása. Miért költenének ilyen sokat? A szakértők szerint aki szimulátoron játszik, az jóval többet és előbb hajlandó költeni a hobbijára, mint a mainstream játékosok vagy felhasználók. 

A Microsoft SSD-t, 150 GB szabad helyet, GeForce RTX 2080-as vagy Radeon VII GPU-t, Ryzen 7 2700X vagy Core i7-9800C processzort ajánl a játékhoz, vagyis gyorsan el lehet költeni egy felújításra azt az 1100 dollárt, főleg ha komplett új PC után néz valaki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.