Hirdetés

Fontos bejelentésekre készül az Nvidia



|

Május 23-án a videojátékok, a mesterséges intelligencia, és ezek kapcsolata is szerephez jut az Nvidia Computex 2022-es előadásán.

Hirdetés

Amíg a jelenlegi videokártya-helyzet nem rendeződik, nem siet az Nvidia azzal, hogy bemutassa az RTX 40-es családot - van még pár jó hónapja, ha nem éve az RTX 30-asoknak is. A Computex 2022-es előadás keretében várhatóan nem lesz szó új gaming hardverekről, de ez nem jelenti, hogy nem lesz érdemes figyelnie a játékosoknak.

A május 23-án, itthoni idő szerint reggel 5-től 6-ig tartó előadás keretében a cég különböző vezetői fognak beszélni több témáról.

Hirdetés

A fókusz a mesterséges intelligencián lesz, azon, hogy hogyan forradalmasít az Nvidia platformja mindent a játékoktól az adatközpontokon át a robotikáig. A játékosoknak és a tartalomgyártóknak egyaránt mond majd érdekességeket a csapat, elsősorban Jeff Fisher, a GeForce vezető alelnöke - az ügyvezető, Jensen Huang viszont ezúttal nem jut szerephez, pedig általában ő mutatja meg az új kártyákat (a 3090 Ti-t mondjuk pont Fisher leplezte le).

Az AMD előadása egyébként ezt követően, reggel 8-kor indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.