Hirdetés

Furcsa élményeket ígér a teljes testre húzható Teslasuit VR-ruha



|

Teljes testes haptikus visszajelzést ígér a VR-ruha, ami Red Dot-dizájndíjat is kapott.

Hirdetés

A Teslasuit egy olyan ruha, amely valami egészen új, egészen szokatlan élményt ígér. Teljes testes haptikus visszajelzést ad a virtuális valóságban. 

Hirdetés

Emellett a teljes test követése is megoldott a beépített szenzorokkal, valamint lokálisan tudja változtatni a hőmérsékleteket a ruha, tehát meleg vagy hideg hőhatást kelt a viselője bőrén. Biometrikus visszajelzést is ad, ráadásul a fejlesztőket különféle adatok gyűjtésével segíti. Akinek a Ready Player One jutott az eszébe, az jó nyomon jár. 

A Teslasuit mögött álló cég a ruháért nemrég Red Dot-dizájndíjat is nyert. A kategóriájának a jelenlegi legjobbja, ráadásul még elérhető fejlesztői csomag formájában. Dedikált szoftver, dokumentáció is van mellé, az API-integráció az Unreal Engine-nel, a Unityvel és a Motion Builderrel is megoldott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.