Hirdetés

G-Sync-képes OLED-tévéket villantott az LG



|

Az LG bemutatta az első OLED-tévéket, amelyek már az NVIDIA G-Sync technológiáját is támogatják.

Hirdetés

Az NVIDIA a januári CES-en még több nagy méretű G-Sync-képes kijelzőt ígért, az LG most pedig beváltotta a cég ígéreteit. Hamarosan érkezik egy firmware-frissítés az LG 2019-es OLED-televízióihoz, amelyek a kompatibilis PC-játékoknál már biztosítják a G-Sync-támogatást. 

Hirdetés

Az LG OLED-tévék így ideális választást jelentenek majd azoknak a gamereknek, akik sima játékélményre vágynak a lehető legnagyobb képernyőn. 

Az LG 2019-es OLED-televíziói közül a 65 és 55 hüvelykes E9, valamint a 77, 65 és 55 hüvelykes C9 modellek is támogatottak lesznek. A gamerek számára szintén kedvez a HDMI 2.1 megléte, a VRR és az ALLM. 

Aki eddig G-Syncet és nagy képernyőt is akart, annak a HP 5000 dolláros, 65 hüvelykes Omen X Emperium csomagját kellett választania. Az LG megoldásai játékra és Netflixre is kiválóak lesznek, ráadásul alacsonyabb vételárak mellett. G-Sync Ultimate plecsni itt azonban nincs, csak kompatibilitási jelölés, ugyanis az LG termékei nem NVIDIA processzort használnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.