Hirdetés

G-Sync-képesek lettek az MSI monitorok



|

Az NVIDIA driverfrissítésének hála immáron az Adaptive Sync-képes MSI monitorok is használhatóak GeForce videokártyákkal.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég tette közzé a legújabb GeForce meghajtóprogramjait, ennek hála pedig az MSI monitorai is G-Sync-képesek lettek. Vagyis az Adaptive Sync-képes monitorok már a G-Sync használatát is támogatják a simább játékélmény érdekében. 

Hirdetés

Eddig csak az NVIDIA által külön minősített kijelzők kaphattak ilyen támogatást, de az új GeForce drivernek hála már GeForce videokártyával is használhatóak az Adaptive Sync-képes megjelenítők. 

Természetesen nem minden piacon lévő képernyő rendelkezik tökéletes kompatibilitással, ugyanakkor az MSI alapos teszteknek vetette alá a termékeit, és ezek alapján árulta el, hogy melyik modell kompatibilis. A listán nem szereplő képernyőket jelenleg is teszteli a gyártó. 

A tesztek során MSI GeForce RTX 270 Ventus 8G, RTX 2080 Ventus 8G és GTX 1080 Gaming 8G videokártyákat használtak. A G-Sync megköveteli a Pascal-alapú vagy újabb videokártyát, a minimum 417.71-es drivert, a Windows 10-et és a DisplayPort 1.2a-t vagy újabbat. Jelenleg csak egy monitor támogatott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.