Hirdetés

Game Pass widgetet tesztel a Microsoft a Windows 11-ben



|

Előbb-utóbb állandó bepillantást nyerhetünk a Game Pass újdonságaiba.

Hirdetés

Az ősszel elrajtolt Windows 11 alaposan átszabta a Windows 10-ben megszokott kezelőfelületet, egyebek mellett widgetekkel dobva fel a repertoárt, amelyek a Tálcáról előcsalható dedikált táblán (Widget Board) jelennek meg.

A korábban beígért, harmadik felektől származó bővítmények továbbra is váratnak magukra, a Microsoft viszont most egy egész izgalmas widgetet tesztel, amivel a Game Pass-felhasználóknak szeretne kedvezni.

A Windows Insider programban felbukkant widget megmutatja az Xbox előfizetős játékkatalógusának legújabb tételeit, a legközelebb távozó címeket, kategória-alapú ajánlatokat közöl, s egyben portálként szolgál az Xbox-alkalmazáshoz.

Hirdetés

Ez így egyelőre nem túl izmos, de a Microsoft azt ígéri, hogy később további funkciók is érkeznek, köztük személyre szabott ajánlásokkal és az Xbox-fiókunkba való gyors bejelentkezéssel, melynek révén instant folytathatjuk majd a nemrég megszakított játékmenetünket.

Ahogy az a tesztelés alatt álló funkcióknál lenni szokott, nem tudni, hogy a Game Pass Widget mikor kerülhet be a Windows 11 stabil kiadásába. A 25 millió előfizetővel bíró szolgáltatás választéka ebben a hónapban több Ubisoft-játékkal és egy Sega-címmel is bővül, ugyanakkor a megszokott menetrend szerint lesznek távozó tételek is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.