Hirdetés

Gamer monitorral jelentkezett a REDMAGIC



|

Újabb játékos perifériával bővül a márka repertoárja.

Hirdetés

A ZTE szárnyai alól kinőtt Nubia Technology még 2018-ban indította útjára a gamereknek szóló REDMAGIC almárkát, amely elsősorban a brutális specifikációkat tartogató mobiljaival hívta fel magára a figyelmet, de az utóbbi időkben már billentyűzetet és egeret is kínál a vásárlóknak.

A brand legújabb dobása pedig egy gamer monitorral teszi gazdagabbá a választékot, amelyet a gyártó közleménye kifejezetten az e-sporthoz ajánl, de szerencsére a specifikációk alapján is alkalmas lehet a feladatra.

Hirdetés

A kínai márka marketingesei nem túlóráztak a névadáson, az új terméket ugyanis simán csak REDMAGIC 4K Gaming Monitornak hívják, a lelke pedig egy 27 hüvelykes MiniLED panel, amely a büszkén hirdetett 4K-s felbontás mellett akár 160 Hz-es képfrissítést biztosít, 1 ms-nyi válaszidő mellett. A 16:9-es képarányú megjelenítő teljesíti a DisplayHDR 1000 szabványt, a maximális fényereje pedig 1300 nit.

Ami a játékosoknak szóló funkciókat illeti, a REDMAGIC 4K külön MOBA és FPS megjelenítési móddal érkezik, valamint célkereszt-asszisztenst, beépített időzítőt és képkocasebesség-számlálót is kapott. Az eszköztárból természetesen nem hiányzik a ma már alapnak számító AMD FreeSync és az Nvidia G-Sync felskálázási technológiák támogatása sem. Beépített hangszóró nincs, van viszont helyette 90 fokban elforgatható kijelző, 2 db HDMI 2.1 port, USB-C -B és -A bemenetek (1 db, 2 db és 1 db), valamint egy dedikált fejhallgató aljzat.

A REDMAGIC 4K Gaming Monitor előrendelése április 3-tól indul, az elérhetőséget pedig április 6-tól ígéri a gyártó. A hivatalos árat cikkünk írásáig nem közölték, a jövőben viszont újabb gamer termékek megjelenésére is számíthatunk a márka zászlaja alatt, a REDMAGIC ugyanis azt ígéri, hogy a perifériákon túlra is kiterjeszti a repertoárt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.