Hirdetés

Gamereknek szólnak az új WD_BLACK adattárolók



|

PC-s és konzolos felhasználókat egyaránt becélzott az új WD_BLACK márkájával a Western Digital.

Hirdetés

A WD bejelentette (és a 2019-es IFA kiállításra is magával vitte egyébként) az új WD_BLACK szériás adattárolóinak komplett kínálatát. Az új tárolók mindegyikét kivétel nélkül gamereknek szánják, mindegy, hogy PC-s vagy konzolos játékosról van szó. 

Hirdetés

A WD_BLACK nem keverendő össze a klasszikus Caviar Black sorozatú belső merevlemezekkel. Az új márka igazából a WD_BLACK SN750 M.2 NVMe SSD-kkel indult el, azonban van már új WD_BLACK P10 hordozható HDD, WD_BLACK D10 külső asztali merevlemez, WD_BLACK P50 hordozható SSD, valamint a P10-ből és a D10-ből Xbox One-hoz készült verzió is létezik. 

A zsebméretű P10 egy USB 3.1-es külső HDD, 2, 4 és 5 TB-os kapacitással. A konzolos verzió külön matricát kapott, valamint 2 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés jár mellé. A D10-et asztali használatra találták ki, külön tápcsatlakozóval, és a vezeték nélküli eszközök töltését is támogatja. Az alapmodell 8 TB-os, a konzolos 12 TB-os, 3 hónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel. 

A P50 eközben egy hordozható NVMe SSD, amely USB 3.2 Gen 2x2 felületen keresztül akár 2000 MB per másodperces szekvenciális átviteli értékeket is képes garantálni, egyetlen kábelen keresztül, 500 GB-os, 1 vagy 2 TB-os kapacitás mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.