Hirdetés

Gamereknek szóló külső SSD-vel frissített az ASUS



|

Az ASUS bemutatta a ROG márkaneve alatt érkező Strix Arion hordozható SSD-t.

Hirdetés

Az ASUS a ROG márkaneve alatt mutatta be a Strix Arion névre keresztelt adattárolóját, ami egy külső SSD, kifejezetten gamerek számára. Az M.2 NVMe SSD-k 2230, 2242, 2260 és 2280 formátumban léteznek, USB-C 3.2 Gen 2 csatlakozást használnak, az átviteli sebességük pedig a 10 Gbps-ot is elérheti. 

Hirdetés

Azért, hogy a teljesítménnyel ne legyen gond, alumínium házat használtak, és integrált hőpadokat is bevetettek a meleg elvezetése érdekében. Így elvileg nem vesz majd vissza a teljesítményből egy meghajtó sem. 

Az SSD csavarhúzó nélkül telepíthető, vannak Aura Sync világítós effektek, és minden gamerkonfighoz illik a termék, amelyre kampó is rögzíthető. 

A 4K-s videók és nagy játékfájlok mozgatása hamar megvan ezekkel az adattárolókkal, amelyekhez USB-A végű kábel is jár a nagyobb kényelemért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.