Hirdetés

Gamerekre szabták az AOC legújabb prémium monitorait



|

Két verzióban jön a 27 hüvelykes AG273Q: az egyik G-Sync-, a másik FreeSync-képes.

Hirdetés

Az AOC két új hajlított kijelzős monitorral kedveskedne a gamereknek. Alapvetően egy képernyőről van szó, de két eltérő verzióban. Az AG27QCG ugyanis az NVIDIA G-Sync, az AG273QCX pedig az AMD FreeSync 2 HDR megoldását támogatja a harmadik AGON generáció részeként. 

Hirdetés

A Red Dot-dizájndíjat nyert monitorok 1 milliszekundumos válaszidőt és 165, valamint 144 Hz-es képfrissítést garantálnak. Az 1800R hajlítású TN panel 2560 x 1440-es felbontásban dolgozik. A monitorokat 400 nites fényerő és 2 wattos DTS-képes hangszórók jellemzik (az AMD-s verzión 5 wattosak a hangszórók). 

A képernyők három oldalon kávamentesek, így a többmonitoros konfigurációk kiépítése sem lehet probléma. A kijelző magassága 110 milliméterrel emelhető, illetve a panel dönthető, forgatható is. Az RGB-s fények persze testre szabhatóak. A headsetnek pedig külön tartó is van, igazából kettő, mindkét oldalon. Az OSD-s beállítások pedig vezetékes távirányítóról módosíthatóak. Számos extra technológia és mód segíti továbbá a gamereket: például egy olyan is, ami a középre célzáshoz nyújt segítséget. 

Az AOC prémium gamermonitorai már januárban elérhetőek lesznek, 799 és 699 eurós árakon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.