Hirdetés

Gamerekre támad az Alienware első 360 Hz-es monitora



|

Az Alienware 25 Gaming Monitor a gyártó első olyan monitora, amely már 360 Hz-es képfrissítéssel dolgozik.

Hirdetés

Bár a piacelső az ASUS lett a 360 Hz-es monitorok világában, azért az Alienware sem maradt le túlságosan. Máris itt van az új Alienware 25 Gaming Monitor, ami 360 Hz-es képfrissítést kínál, továbbá a válaszidővel és teljesítménnyel kapcsolatos adatokról az NVIDIA Reflex Latency Analyzer ad további információkat. Az Alienware 25 így az ASUS Swift 360 és az Acer Predator X25 mellett azon kevés monitorok egyike, amelyek már 360 Hz-es, villámgyors képfrissítést biztosítanak. De arra az esetre is van ajánlata a márkának, ha ez kevésbé érdekel valakit. 

Hirdetés

Az Alienware 38 Curved Gaming Monitor például 37,5 hüvelykes, hajlított, támogatja a G-Sync Ultimate-et, továbbá a DisplayHDR 600-at. Ott van ugyanezekkel a támogatásokkal az Alienware 27 Gaming Monitor is, ami 240 Hz-es. 

Frissültek továbbá az Alienware gamerlaptopjai, a 17 hüvelykes Area51m már tizedik-generációs Core i9-es CPU-val és GeForce RTX GPU-val is kérhető, 360 Hz-es full HD-s panellel és Cryotech hűtéssel. Laposabb az Alienware m17, szintén 360 Hz-es panellel, Core H és HK szériás chipekkel. Az Aurora asztali gépekbe pedig már GeForce RTX 3090 és 3080 is választható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.