Hirdetés

Gamerszéket villantott a Corsair



|

A T1 RACE nem csak dizájnban, hanem ergonómiailag is igyekszik tökéletesen megfelelni a gamerek igényeinek.

Hirdetés

A Corsair rengeteg különféle perifériát és kiegészítőt kínál a PC-s játékosoknak. A csúcsteljesítményű gamerhardverek után most egy új területen is kedvez nekik, méghozzá az első gamerszékével. 

Hirdetés

A T1 RACE a versenysportokból merített, ugyanakkor kényelemre és időtállóságra tervezték. A gyártó egerei, billentyűzetei, egérpadjai és headsetei után egy ilyennel lehet teljes a gamerkonfiguráció. 

Az acél vázra épített szék az ígéretek szerint nagyon strapabíró, a 4D-s kartámasz pedig minden irányba tud mozogni, még fordítható is a kényelem érdekében. 

Sajnos az ülőfelület textilbőr (PU), ami nem a legjobb választás; de legalább van sárgában, fehérben, kékben, pirosban és feketében is a székből. A varrások és a betétek mindig az adott színhez igazodnak. A görgők bármilyen felszínen stabilitást és könnyű mozgást garantálnak, a kényelmet a deréknál és a nyaknál elhelyezett párnák fokozzák (ezek állíthatóak).

A magasság természetesen állítható, ahogyan a dőlésszög is, 10 fokig. Még jobb, hogy 90 foktól egészen 180-ig lehet dönteni, vagyis a szék a pihenőben is jeleskedik. A vételára 330 euró.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.