Hirdetés

Garantáltan eldobod az agyad a LEGO kísértetkastély-témájú gamer PC-jétől



|

Stílusosan készül a Halloweenre a LEGO.

Hirdetés

LEGO-ból bizony mindent meg lehet építeni az életnagyságú háztól a Bugatti Chironig, az aranyszabály alól pedig természetesen az egyedi gamer PC-k sem képeznek kivételt, ahogy azt például ez a rajongói kreáció is bizonyítja.  

Ezúttal viszont nem más, mint maga a LEGO szórakozott el a koncepcióval, méghozzá Halloween alkalmából, amelyből egy óriási, kísértetkastélyba csomagolt konfiguráció született, nem is rossz specifikációkkal.

Hirdetés

Az egyszerűen csak "The Mansionnek", vagyis "A kúriának" hívott számítógéppel egy videóban dicsekedett el a cég, amelyből kiderül, hogy az ijesztgetős-témájú minifigurák hadával benépesített építményben egy Nvidia GeForce RTX 3090-es videokártya, egy Intel 9-12900KF processzor és 32 GB DDR5-ös memória dolgozik, ventilátorokkal és vízhűtéssel megtámogatva.

A régi PC-s poénra utalva a készítők biztosították a közönséget, hogy a 20 ezer LEGO-kocka felhasználásával készült gép még a hírhedten hardverigényes Crysist is futtatja, a perselyt azonban sajnos nem érdemes feltörni érte, mivel ez csak egy egyszeri mutatvány a 2022-es halloweeni szezon alkalmából.

A LEGO persze nem csak így kacérkodik a gamer-közösséggel, hiszen az utóbbi években például piacra dobta a Nintendo Entertainment System és az Atari 2600 konzolok kockából épült változatát, nem is beszélve arról a rengeteg licencelt videojátékról, amit eddig kaptunk tőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.