Hirdetés

Garantáltan nem izzadsz le a Cougar szellőztetős gamer székében



|

Szó szerint új irányból közelíti meg a szellőztetés kérdését a Cougar Nxsys Aero.

Hirdetés

A játékosoknak szánt eszközök veterán gyártójaként a Cougar már 2007 óta igyekszik kiszolgálni a gamer közönséget, napjainkra pedig nem igazán maradt olyan termékkategória, amit ne fedne le a márka, beleértve a LED-ekkel ékesített gaming asztalokat is.

A Cougar néhány éve azzal keltett feltűnést, hogy elsőként foglalkozott a gamer fotel koncepciójával, most pedig ismét egy formabontó ülőalkalmatossággal jelentkezett a cég, amely ezúttal a szellőztetés kérdését igyekszik innovatív módon megoldani.

Hirdetés

Az ülésszellőztetés az autóiparban kifejezetten régi trükknek számít, és már a játékosoknak szánt székek között is akadnak olyan modellek, amelyek alulról segítenek hűvösen tartani a gamereket, a frissen leleplezett Cougar NxSys Aero viszont a háttámla irányából közelíti meg a kérdést, egy beépített 200 mm-es ventilátor formájában, amihez természetesen a kategóriában kötelező konfigurálható RGB-világítás is jár.

Ha esetleg a kényelem miatt aggódnánk, a gyártó azzal nyugtatja a kedélyeket, hogy a szellőztető egység egy üreges kiképzésben, a párnázás alatt kapott helyet, így elvileg nem lehet észrevenni a jelenlétét. A virtuális csatákban és versenyekben leizzadt játékosok két sebességbeállítás (400 RMP és 800 RPM) között választhatnak, 13,2 és 24,8 dB-es zajkibocsátással.

A 12V-os ventilátort egy USB-A csatlakozón keresztül tarthatjuk mozgásban, illetve egy powerbank-foglalatnak is jutott hely a széken, a kábeltől megszabadító telepet viszont külön kell megvásárolni. A szellőztetés mellett a NxSys Aero természetesen azokat az extrákat is hozza, amiket egy prémium gaming tróntól várunk: minőségi párnázást, dönthető támlát és állítható karfákat, valamint memóriahabos fejtámaszt és 160 kg-os teherbírást kapunk.

A Cougar fekete és fekete/narancssárga színekben befutó újdonsága már ebben a hónapban rendelhető lesz az Amazonon és a Neweggen, az Egyesült Államokban és "a kiválasztott európai piacokon". Ami az utóbbi régiókat illeti, itt 449 eurót, vagyis durván 172 ezer forintot kér majd érte a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.