Hirdetés

Brutális PC-modok készültek a lengyel versenyen



|

Három eredeti modding PC-t állítottak össze európai csapatok a katowicei GeForce Garage: Destiny of Titans eseményen, videónk és sok képünk is van róluk.

Hirdetés

A Katowice ESL Arenában rendezett versenyen európai hardverspecialisták és PC-modderek mérték össze tudásukat és ügyességüket. Ezúttal lengyel, cseh és román nemzeti csapatok mutatták meg, mit tudnak kihozni egy gamer számítógépből. Az egyetlen megkötés az volt, hogy a kinézetet a Bungie és az Activision játéka, a Destiny 2 ihlesse.

Hirdetés

Az eseményt élőben közvetítették a YouTube-on és Twitchen egyaránt, időszakos élő bejelentkezésekkel Facebookon is. A 24 órás modding show-t több mint 300 000 néző követte figyelemmel Európa-szerte.

Minden csapatban hárman dolgoztak: a dizájnért felelős modder, a teljesítményt egekbe srófoló overclocker, valamint volt mindenhol egyfajta műsorvezető is, aki a két kolléga haladását közvetítette, és az épp zajló folyamatokat magyarázta el a nézőknek.

A hazai csapatban olyan arcok jeleskedtek, mint a GTX Gaming Throne moddal híressé váló Staszek "Tips" Wiertelak, az overclocker guru Jarek "Blackwhite" Arrczynski és Maciej "Urban" Nowak. A románoknál George "Papa Jock" Poteca felelt a dizájnért, a kétszeres világbajnok overclocker Matei "Matose" Mihăţoiu turbózta a hardvert, és a szintén overclocker világbajnok Tudor "Monstru" Bădică közbetített. A cseh csapatnak ez volt az első megjelenése, mégis profin végezték a dolgukat: Filip "L4mods" dizájnolt két overclocker, Josef "PKBO" Dvořák és Jakub "Meteleskum" Metelka segítségével.

A csapatok az alábbi konfigurációval dolgoztak:
CPU: Intel Core i7-7800X
Alaplap: AORUS X299 Gaming 7 GBT
GPU: AORUS GTX 1080Ti Waterforce GBT
RAM: GSkill TridentZ RGB 32GB (3000 MHz CL 15)
Táp: Seasonic FOCUS Plus 850W Platinum
SSD: Samsung 960Evo NVMe Samsung
Ház: Fractal Design Define R5 Window Fractal Design
Vízhűtés: EKWB
Szerszámok: DeWALT, Stanley Black & Decker

Jöjjön még néhány kép a versenyről és az elkészült remekművekről - lehet utánuk csinálni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.