Hirdetés

Szavazz: mi a véleményed a GeForce Now-ról?



|

Mi már teszteltük a napokban bétából kiemelkedett játék-streaming szolgáltatást, és talán már ti is tettetek vele egy próbát. Kíváncsiak vagyunk, hogy tetszik!

Hirdetés

A GeForce Now jó ideje működött már béta változatként, de az NVIDIA a napokban elindította a végleges szolgáltatást - talán azért is, hogy ezzel megelőzze a Google tavaly bejelentett, de még mindig béta állapotú megoldása, a Stadia indulását. Az újdonságra mi is rápróbáltunk, első benyomásainkat ebben a cikkben találod meg.

Hirdetés

Szerencsére nincs az égvilágon semmi akadálya annak, hogy bárki próbálgassa a GeForce Now jelenlegi tudását, hiszen a havidíjas verziói mellett elérhető egy ingyenes opció is - itt csupán annyi a megkötés, hogy nem érhetők el RTX támogatású játékok, valamint egyhuzamban csak egy órát lehet játszani. Viszont már ezzel az opcióval is az volt a véleményünk, hogy normális sávszélességű internet mellett kifejezetten szépen, lagmentesen, nagy felbontásban streameli a modernebb játékokat is egy integrált grafikus vezérlővel ellátott, ma már gyengének számító laptopra, de akár egy androidos mobilra is.

Szóval ha még nem tettétek, próbáljátok ki, mit kínál a GeForce Now, ha pedig eleget nyüstöltétek, jöhet a szavazás! Kíváncsiak vagyunk, a tapasztalatok alapján komoly versenytársat kapnak-e a gamerkonfigurációk és a konzolok, vagy ez csak egy fellángolás, amire nem harap rá a többség. Ha pedig indokolni is szeretnétek a véleményeteket, irány a komment-szekció!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.