Hirdetés

„Gendersemleges” gamer perifériákat dobott piacra a Logitech



|

Vibrálóan színes hardvereket leplezett le a játékosok körében népszerű gyártó.

Hirdetés

A svájci-amerikai Logitech, mely régóta fejleszt hardvereket kifejezetten a gamer célcsoportnak, leleplezett egy új kollekciót, amelyben már ismert modellek új, színesebb verziói kaptak helyet. A cég marketingkommunikációja alapján a Logitech Aurora szett célja a gender inkluzivitás, vagyis a vállalat arra törekedett, hogy mindenki számára elérhető és stílusos eszközökkel férkőzzön közelebb a célcsoporthoz.

Az Aurora kollekcióban helyet kapott egy G735 wireless headset, amit letisztult fehér dizájnja mellett RGB LED világítás egészít ki. A fejhallgatót új tervezték, hogy kényelmes legyen azok számára is, akik szemüveget vagy fülbevalót hordanak. A G735 nagyjából 16 órát bír egy töltéssel, ha bekapcsoljuk a világítást, anélkül viszont akár 56 órán keresztül is lehet használni.

Hirdetés

A szett billentyűzeteként egy G715-öt vagy egy G713 modellt lehet választani. A klaviatúrákon média funkciógomboknak is jutott hely, a dizájn illeszkedik a fejhallgatóéhoz, és persze az RGB sem maradt le. Vásárláskor három különböző mechanikus GX kapcsolószettet is választhatunk. A wireless G715 Lightspeed 2,4GHz-es csatlakozóval rendelkezik, nagyjából 25 óra használatot bír egy töltéssel.

A kollekció harmadik darabja a vezeték nélküli G705 egér, amit eredetileg a kisebb kezű felhasználók számára terveztek. A G705 8200 DPI érzékenységre képes, a LED-világítással együtt is akár 40 órát bír egy teljes feltöltés után.

A teljes Logitech Aurora kollekció bármilyen kiegészítő nélkül és az olcsóbb G713 klaviatúrával 500 dollárba (kb. 197 ezer forintba), míg a G715-tel, illetve egérpaddal, fejhallgató különleges dobozával és billentyűzet kiegészítőkkel együtt már több mint 650 dollárba (kb. 256 ezer forintba) is kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.