Hirdetés

Gamereknek szánt monitorokkal újított a Gigabyte



|

Mindenki megtalálhatja a maga számításait a mostani felhozatalban, ugyanis lapos és hajlított kijelzős monitort is hozott a Gigabyte.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt monitorait, amelyek az Aorus márkára jellemző funkciókat és minőséget ígérnek. Emellett olyan funkciókat is, mint a Black Equalizer, az Aim Stabilizer vagy a GameAssist. A beállítások könnyedén módosíthatóak az OSD Sidekick szoftverrel. A gyártó ezúttal mindenkinek próbált kedvezni, ugyanis lapos és hajlított panellel ellátott monitorokat egyaránt mutatott. 

Hirdetés

A G27F és a G27Q 27 hüvelykes, lapos IPS-panelt kaptak, full HD-s és QHD-s felbontással. Az IPS technológia miatt nagyszerű színhelyesség jellemzi a FreeSync Premium-minősítéssel bíró paneleket, maximum 165 Hz-es képfrissítés és 1 milliszekundumos válaszidő mellett. Mindkettőt sztereó hangszórópár is jellemzi, valamint VESA Display HDR plecsnit is kaptak. 

A G27FC, G27QC és G32QC eközben 1500R hajlítással rendelkeznek, a képméret 27 és 32 hüvelykes, maradt a 165 Hz-es képfrissítés és 1 milliszekundumos válaszidő. A G32QC külön érdekessége, hogy a Gigabyte első kísérlete ez a modell a nagyobb képátmérőjű kijelzők világában. Itt az előbb felsoroltakon felül már AMD FreeSync Premium Pro-támogatás is van. Mindaz öt monitorra igaz továbbá, hogy a G-Sync-kompatibilitás is megoldott. Az újdonságok a második negyedévben érkeznek a piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.