Hirdetés

Gigantikus töltőfelület a Logitech új egérpadja



|

Bárhogyan is mozgatjuk az egeret a padon, a Logitech G Powerplay feltölti a rágcsálót.

Hirdetés

Manapság nem könnyű meglepni a gamereket, de a Logitech-nek sikerült. A gyártó Powerplay technológiás egérpadja vezeték nélküli töltést kínál az egérnek, amíg az rajta van a padon. 

Hirdetés

Valószínűleg mindenki járt már úgy, hogy használat közben merült le a vezeték nélküli periféria a kezében - a Logitech a folyamatos töltéssel ennek a kellemetlenségnek elejét veszi. 

A gyártó négy évnyi kutatás és fejlesztés után állt elő ezzel a speciális egérpaddal, amely azért nem a Qi szabványra épít, mert azzal nem lehetett volna lefedni a 275 x 320 milliméteres felületet. 

A Logitech G Powerplay bárhol tölti az egeret, akkor is, ha az éppen mozgásban van. 

Amennyiben a termék akadozások és interferencia nélkül működik majd a gyakorlatban, akkor valószínűleg örökre megoldja sok gamer problémáját. Még jobb, hogy kemény és puha felülettel is kérhető a G Powerplay. 

Az augusztusban, 99,99 dolláros áron érkező egérpad mellett két új egeret is kínál majd a Logitech. A G903 egy halvány frissítés a G900-hoz mérten, míg a G703 a G403-at folytatja. Mindkettő a PMW3366-os optikai szenzort veti be, továbbfejlesztett kapcsolókkal. A két egér 149,99 és 99,99 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.