Hirdetés

GodMode: átverés a gamerek szupertablettája?



|

Nem kevesebbet ígér a Boss Labs, mint hogy nem kell többé energiaitalt és kávét innod, egy GodMode tabletta akkorát dob a játékteljesítményeden, mint ezelőtt soha semmi. Itt a gamerek doppingszere vagy csak átverés az egész?

Hirdetés

Bevált recept nagyobb online meccsek előtt és közben energiaitalt és/vagy kávét fogyasztani akár nagyobb mennyiségben: javul a reflex, nem álmosodunk el, de persze azért túlságosan egészségesnek sem mondható ez a táplálkozás. A Boss Level Labs tavaly októberben bejelentette, hogy ezeket a szereket mind eldobhatjuk, sokkal jobb megoldást talált a reflexek javítására és az éberség fenntartására.

Hirdetés

A menő névre keresztelt GodMode tabletta saját leírása szerint 14-féle agyi működést serkentő - köztük nootropikus - összetevőt tartalmaz, így az agykéreg stimulációja útján hat. Serkenti az információáramlást az agy két félteke között, növeli az idegsejtek energiaszintjét és metabolizmusuk sebességét.

Étrendkiegészítő-csoda/átverés

A gyártó ígérete szerint a GodMode hatására a gamerek teljesítménye 10 százalékkal javul, jobban céloznak, hamarabb hoznak döntéseket és a jó döntések aránya is magasabb. A gond azonban az, hogy néhányan utánamentek az ígéreteknek, sőt, a gyártó weboldalán szereplő felhasználói visszajelzéseket jegyző embereket is felkeresték. A dolog magyar vonatkozása, hogy Polgár Judit sakklegenda is szerepel ebben a listában, bár a témával kapcsolatban elérni sajnos nem sikerült. Néhány újságíró - akik egyébként aktív gamerek is egyben - saját magán is kipróbálta a szert terápia jelleggel, ám az ígért hatást nem tapasztalták. Mindössze annyi változást éreztek, mint amit 3-4 csésze, erős kávé elfogyasztása után. A gyanút csak erősíti, hogy a gyártó nem is válaszol a megkeresésekre és a vádak alól sem tisztázza magát.

Várj, mielőtt beleugrasz

Mi azt javasoljuk, hogy ilyen szerektől ne reméld játéktudásod drasztikus változását, inkább a gyakorlásban higgy. Ha pedig mégis magadhoz veszel valamiféle serkentőszert, az legyen ellenőrzött és bevált, mint például a kávé vagy az energiaital (ráadásul ezeket is csak módjával fogyaszd), illetve orvosod tanácsát se feledd kikérni. Mert a valóságban ugyebár csak egy életed van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.