Hirdetés

Gondolt a Threadripper-tulajokra a G.Skill



|

Négycsatornás Flare X memóriákat mutatott be a G.Skill, kifejezetten AMD Threadripper processzorokhoz.

Hirdetés

A G.Skill folyamatosan szélesíti a memóriakínálatát, és így mindig a legfrissebb megoldást nyújtja azoknak, akik magasabb órajelet, még nagyobb kapacitást vagy a legújabb CPU-k támogatását keresik. 

Hirdetés

Ezúttal a Flare X széria frissült, négycsatornás kitekkel, amelyek kifejezetten az AMD Threadripper HEDT platformos processzoraihoz készültek. 

A négy modulból álló csomagok 2133, 2400 vagy 3200 MHz-es órajelen ketyegnek, egy RAM pedig 8 vagy 16 GB kapacitással rendelkezik. Ennek megfelelően a négycsatornás kitek 32 vagy 64 GB-os kapacitást kínálnak, fekete vagy piros színben. 

A 3200 MHz-es csúcskit 14-14-14-34-es időzítést használ, 1,35 voltos feszültség mellett. Természetesen a memóriákra élettartam-garanciát vállal a G.Skill. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.