Hirdetés

Gyengébb a DualSense Edge akksija, mint a gyári kontrolleré?



|

Majdnem minden szempontból nagy előrelépés a PlayStation vezérlője, kivéve az akkumulátor üzemidejét.

Hirdetés

A PlayStation 5-höz tervezett DualSense minden korábbinál jobb játékélményt garantál többek között a haptikus visszacsatolásnak és az adaptív ravaszoknak köszönhetően, ezt már számos videojátékban átélhettük. A Sony azonban megpróbálta még ezt is túlszárnyalni egy prémium kategóriás kontrollerrel, a DualSense Edge-dzsel, amely 2023 januárjában kerül piacra, és amelyet nekünk már volt lehetőségünk kipróbálni.

Érdemes elolvasni a cikket vagy megnézni a videót a részletes tapasztalatainkról, viszont összességében elmondható, hogy az Edge a PS5 eleve kiváló kontrollerének okosan továbbgondolt nagytestvére lett, aminek alaposan megkéri az árát a vállalat. 

Hirdetés

A DualSense Edge vásárlását azonban nem csak az árcédulája miatt érdemes megfontolni: a The Verge beszámolója szerint az új kontroller akkumulátorának élettartama rövidebb lesz, mint a standard változaténak, amit a Sony is megerősített nyilatkozatában. A vállalat elmondása alapján az Edge üzemideje "mérsékelten rövidebb", mint az eredeti DualSense vezérlőé, mivel számos további funkciót építettek bele. Eképpen fogalmaz a Sony: 

"Jó egyensúlyt akartunk teremteni a vezeték nélküli üzemidő és a robusztus, nagy teljesítményű funkciók biztosítása között. Emellett a hosszabb, fonott USB-kábel azoknak a kompetitív játékosoknak is nagyszerű, akik a vezeték nélküli interferencia elkerülése érdekében inkább vezetékes kapcsolattal játszanak - ez a lehetőség kíméli az akkumulátor élettartamát."

Hogy ez a válasz és a DualSense Edge akkumulátorának élettartama mennyire fogja meggyőzni a vásárlókat, az jövőre kiderül. Nektek mi a véleményetek a dologról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.